Maria Goretti Activiteit 2021 PDF Afdrukken E-mail
zaterdag, 17 juli 2021 18:18

Scouting Maria Goretti activiteit 2021

Op zaterdag 17 juli hadden wij de Maria Goretti activiteit. De officiƫle afsluiting van het scouting jaar. Dit keer was de activiteit "happen en stappen in het Kranebrook". De deelnemers hadden de keuze uit 3 verschillende routes die ze konden lopen. Aan de hand van foto's kon men de route bepalen. Onderweg kon er nog gezocht worden naar enkele objecten op een foto, stempelposten en enkele posten waar een hapje te krijgen was. Op het einde stond een ijskar waar we als toetje nog een lekker bolletje ijs konden eten. Tevens werden er aan enkele leden de lustrum tekens uitgedeeld. Deze ontvang je als je een bepaalde tijd lid bent van de vereniging. Laten we hopen dat we volgend jaar weer een volledig (lockdown vrij) scouting jaar hebben!

Laatst aangepast op zaterdag, 17 juli 2021 18:25