Je bent hier: Home Onze sponsoren
PDF Afdrukken

Scouting Maria Goretti en het coronavirus - update 1 maart

Vorige week, op dinsdag 23 februari, was er weer een persconferentie van de demissionair minister-president inzake het Corona-virus. Nederland is de komende tijd nog grotendeels in lockdown, toch zijn er ook per 3 maart enkele versoepelingen aangekondigd.
Scouting Nederland heeft al naar aanleiding van de persconferentie van 2 februari in haar landelijk beleid aangegeven dat de fysieke groepsbijeenkomsten onder bepaalde voorwaarden weer doorgang mogen gaan vinden.

Vanuit Scouting Maria Goretti hebben we met het zicht op de nieuwe versoepelingen opnieuw gekeken naar onze groep en naar de wensen van onze jeugd- en kaderleden.

We willen jullie dan ook langs deze weg informeren dat dat er weer fysieke groepsbijeenkomsten opgestart zullen gaan worden vanaf 3 maart.
De speltakleiding zal jullie informeren wanneer de eerste fysieke groepsbijeenkomst zal gaan plaatsvinden en welke afspraken hiervoor zullen gelden.

Voor vragen kunt u contact opnemen met het bestuur via voorzitter (at) scoutingpey.eu

Scouting Maria Goretti Pey