0023.jpg
Je bent hier: Home
Insigne werk Gidsen PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Administrator   
maandag, 10 februari 2014 17:38

Insigne werk Gidsen

De scouts meisjes hebben weer het insigne werk gedaan dit jaar. Hiervoor moeten ze verschillende opdrachten uitvoeren zowel  thuis als op de groep. De dames hebben zelf kunnen uitzoeken welk insigne ze wilde gaan behalen.


Voor het insigne veilig en gezond zijn geslaagd:
Judith, Janne, Amber,  Shania, Nadine, Alyssa, Anna, Denise, Dunya, Robin.

Voor insigne expressie  zijn geslaagd:            
Shenay,  Esther.

Voor insigne sport en spel is geslaagd:          
Floor.

Voor insigne identiteit zijn geslaagd:             
Kimberly, Sharon.

Deze dames moesten ook een stukje schrijven om te plaatsen op de website of krant.


Scouting Kamp 2012 in Duitsland.
We kwamen op de scouting aan toen moesten we met de fiets naar Duitsland .We kwamen daar aan toen moesten we de tenten op zetten . We moesten ook een keuken pionieren dat was heel leuk. De ontgroeningen waren best  grappig. we zijn ook gaan zwemmen met zijn alle.
En we zijn gaan shoppen in Duitsland. Toen moesten we de hike lopen toen regende het heel hard, en Kimberley en ik hadden onze das, om ons hoofd gedaan dat was grappig we leken net boeren meisjes. We hebben veel gelachen. We hebben curry worsten gegeten die waren super lekker.
We heel veel plezier gehad op kamp in Duitsland, het was een mooie ervaring om mee gemaakt te hebben!
Dit verhaal is geschreven door :Sharon Sevriens.

 

Dit artikel gaat over de gidsen opkomst van 7-12-2013.
Dit was de laatste opkomst van dit jaar. We zijn normaal begonnen met het openen. Er wilde een paar kinderen openen, maar omdat het de laatste dag was voor Dave als leider bij de gidsen mocht hij het doen. Nadat we geopend hadden kregen we de melding dat we een insigne moesten uitkiezen die we wilden gaan behalen, nadat we de insigne die we wilde hadden uitgezocht, gingen we super bal doen. Dat is een spel waar mensen worden afgegooid en als degene af is gegooid die jouw heeft afgegooid dan ben jij ook weer af. Hierna hebben we verstoppertje in het donker gedaan. Als afsluiting hebben we raketten de lucht ingeschoten. Dave heeft ons als afscheid nog cakejes laten versieren. Van ons kreeg hij ook nog een paar cadeautjes voor op kamp namelijk: wc papier met bloemen, duc tape, en een hello kitty lunch set. Dave komt nog wel eens langs heeft hij gezegd als we weer beauty day hebben om zijn benen te laten harsen. Hierna hebben we afgesloten.
Dit verhaal is geschreven door Kimberly Verwoert.

 

Ook zijn er dames die  vorig  jaar al een insigne behaald hadden. Deze dames hebben gekozen om een specialisatie insigne te gaan doen.

Voor insigne  Specialisatie kunstenaar zijn geslaagd:        
Puk , Sterre.

Voor insigne Specialisatie routetechnicus is geslaagd:      
Tara

Voor insigne specialisatie kampvuurleidster is geslaagd:    
Lot

Wij als leiding vinden dat jullie geweldig werk hebben laten zien en ingeleverd. Proficiat met jullie behaald insigne op naar de volgende.

Laatst aangepast op maandag, 10 februari 2014 17:46
 

     

(c) Copyright Scouting Maria Goretti 2020