0031.jpg
Je bent hier: Home

Gezamelijke installatie. 18-04-2009

Afgelopen zaterdag was het weer zo ver. De "nieuwe" leden in de groep kregen officieel hun uniform en insignes. Voordat deze feestelijke gelegenheid plaats ging vinden, werden er eerst nog enkele workshops gedaan.
Er zijn natuurlijk ook foto's van deze middag, en die kun je hier weer bekijken.

 

Lekker op de trekker weekend. 13-14-15 Maart 2009 - Mechelen

De mensen die deelnamen aan dit spektakel kunnen weer terug kijken op een super geslaagd leiding weekend.
Hier kun je nog even mee kijken hoe dit weekend er ongeveer uitzag.

Klik hier voor de foto's van Jack
Klik hier voor de foto's van Daan

 

Ardennentocht 27-12-2008

Elke jaar op derde kerstdag wordt er vanuit Regio Roermond een wandeltocht in de Ardennen georganiseerd. De Rowans, Sherpa's en ook Pivo's van scouting Pey lopen al een aantal jaren met deze tocht mee. Zo ook dit jaar.
Klik op de foto om de foto's te bekijken.

 

Herderstocht 13-12-2008

De wandeling vond plaats in Maria Hoop. Iedereen vertrok vanaf het scoutinggebouw richting het bos om daar een mooie tocht te lopen. Onderweg kwamen de groepen posten tegen waar ze opdrachtjes moesten doen en ook schaapjes die in de bomen hingen. Door alle letters op de schaapjes op te schrijven kon je het antwoord op de grote vraag ontdekken.
Reacties van deelnemers waren positief, iedereen heeft het naar zijn zin gehad! De Herderstocht was weer een groot succes dankzij onze schapen en natuurlijk de overige medewerkers. Zonder deze mensen was het niet gelukt om de tocht te realiseren. Dus iedereen bedankt! Op naar het nieuwe jaar met natuurlijk weer een mooie tocht!
Klik op de foto om de foto's te bekijken.

 
<< Start < Vorige 11 12 Volgende > Einde >>

Pagina 12 van 12


     

(c) Copyright Scouting Maria Goretti 2022