0020.jpg
Je bent hier: Home
woensdag, 07 mei 2014 15:41

Herdenking 4 mei 2014

Scouting Maria Goretti zet zich graag in om de doden van de Tweede Wereldoorlog te herdenken. (Klik op de foto voor het volledige artikel.)

           

 
woensdag, 07 mei 2014 15:35

Koningsdag 2014

Scouting Maria Goretti organiseert samen met de basisschool Koningsdag 2014!

             

 
zondag, 06 april 2014 20:06

Installatie 05-04-2014

Vandaag werden alle "nieuwe" scouts in elke speltak geïnstalleerd. We begonnen de dag met een tocht door Echt. Door middel van verschillende tocht technieken toe te passen kwamen we steeds bij een post uit waar we beetje bij beetje alle insignes opgespeld kregen. Toen we later op het patronaat terug waren begon het officiele gedeelte. De pastoor zegende de dassen, en per speltak werd een belofte afgelegd. Als je geïnstalleerd bent mag je je volledige uniform dragen, en hoor je officieel echt bij je nieuwe groep.

 
zondag, 23 maart 2014 22:05

NLdoet 22-03-14

Op zaterdag 22 maart vond NL Doet plaats, een nationale actie waarbij zoveel mogelijk mensen één of twee dagen vrijwilligerswerk doen. Ook bij Scouting Maria Goretti ging een aantal fanatieke vrijwilligers samen met leden van Scouting Maria Goretti aan de slag om het buitenterrein bij Scoutinggebouw ‘t Patronaat (gelegen aan de Kerkstraat in Pey-Echt) op te knappen. Mede dankzij een financiële bijdrage van het Oranjefonds werden op deze dag onder andere een nieuwe stoep aangelegd en een nieuwe schutting geplaatst. Daarnaast werd het nodige snoeiwerk verricht en werd een deel van het meubilair gerepareerd. Door het goede weer en de inzet van alle vrijwilligers kunnen de Scouts terugkijken op een zeer geslaagde activiteit. Deze actie is een voorbode van een grootschalig renovatieproject welk de tweede helft van dit jaar van start zal gaan. Hierbij zal het Scoutinggebouw flink gerenoveerd worden, waarbij onder andere het dak en het sanitair vervangen wordt en een extra groepslokaal zal worden aangelegd. Omdat dit renovatie project onmogelijk doorgang kan vinden zonder de steun van anderen zullen de Scouts hiervoor binnenkort diverse bedrijven en instellingen benaderen voor hun steun. Meer informatie over dit renovatieproject vindt u onder het kopje renovatie.

 
maandag, 17 juni 2013 15:37

Scouting Maria Goretti renoveert

Scouting Maria Goretti is sinds enige tijd druk bezig met een uitgebreid renovatieproject van haar Scoutinggebouw.
Op deze website vind je nu extra informatie over ons project en lees je hoe je ons kunt helpen!
Kijk bijvoorbeeld eens onder het kopje "Partnerprogramma", en steun ons door via onze site je online aankopen te doen!!

 
zondag, 09 maart 2014 20:51

Foto's van het Vastelaovesbal op het patronaat (21-02-14)

             

 
donderdag, 27 februari 2014 15:15

Afvalkunst 25-01-14

Op zaterdag  25 januari hebben ze kunst gemaakt met afval.
De heren gingen vlijtig aan de slag met het verzamelde afval.
Na veel  lawaai en plezier hebben ze toch kunstwerken weten te maken, zoals jullie kunnen  zien op de foto’s.
Wat je al niet kunt doen met afval was een leerzame les.

Gr de leiding.

Ook hebben we nog een filmpje gemaakt van een kettingreactie. Deze hebben we gemaakt met alle materiaal wat voor handen was.
Download hier het filmpje!

 
zondag, 16 februari 2014 20:03

16-02-14 Sloop porta cabin

Vandaag werd het tijd dat we onze oude porta cabin op het scouting terrein gingen opruimen. Met enkele mensen werd er een middagje hard gewerkt om het geheel enigzins gecontroleerd op te ruimen. In de tussentijd werd er ook hard gewerkt rondom de kampvuur kuil. Het eindresultaat was een netjes opgeruimd scouting terrein.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 7 van 12


     

(c) Copyright Scouting Maria Goretti 2020