0026.jpg
Je bent hier: Home
maandag, 02 juni 2014 18:33

Op visite bij L.O.E.S.

Op zaterdag 31 mei is Danny Heltzel names Scouting Maria Goretti op bezoek geweest bij de Lokale Omroep Echt Susteren. Dit alles natuurlijk om aandacht te vragen voor onze renovatie. De uitzending met Danny is terug te luisteren door op de foto te klikken:

               

 
donderdag, 29 mei 2014 00:15

Biej L.O.E.S. op Visite!

Aanstaande zaterdag van 11.30 uur tot 12.00 uur zal er aandacht gevraagd worden voor onze renovatie bij Lokale Omroep Echt Susteren! Luister mee op FM 106.9 Mhz of via www.loesfm.nl

Klik op het plaatje voor het complete artikel over L.O.E.S. houdt open dag.

     

 
zondag, 11 mei 2014 19:03

Bedrijven actie Scouting Maria Goretti

Scouting Maria Goretti is op zoek naar bedrijven die mee willen sponsoren aan de renovatie. Meer informatie in onderstaand artikel.
(Klik op het plaatje).

         

 
woensdag, 07 mei 2014 15:41

Herdenking 4 mei 2014

Scouting Maria Goretti zet zich graag in om de doden van de Tweede Wereldoorlog te herdenken. (Klik op de foto voor het volledige artikel.)

           

 
woensdag, 07 mei 2014 15:35

Koningsdag 2014

Scouting Maria Goretti organiseert samen met de basisschool Koningsdag 2014!

             

 
zondag, 06 april 2014 20:06

Installatie 05-04-2014

Vandaag werden alle "nieuwe" scouts in elke speltak geïnstalleerd. We begonnen de dag met een tocht door Echt. Door middel van verschillende tocht technieken toe te passen kwamen we steeds bij een post uit waar we beetje bij beetje alle insignes opgespeld kregen. Toen we later op het patronaat terug waren begon het officiele gedeelte. De pastoor zegende de dassen, en per speltak werd een belofte afgelegd. Als je geïnstalleerd bent mag je je volledige uniform dragen, en hoor je officieel echt bij je nieuwe groep.

 
zondag, 23 maart 2014 22:05

NLdoet 22-03-14

Op zaterdag 22 maart vond NL Doet plaats, een nationale actie waarbij zoveel mogelijk mensen één of twee dagen vrijwilligerswerk doen. Ook bij Scouting Maria Goretti ging een aantal fanatieke vrijwilligers samen met leden van Scouting Maria Goretti aan de slag om het buitenterrein bij Scoutinggebouw ‘t Patronaat (gelegen aan de Kerkstraat in Pey-Echt) op te knappen. Mede dankzij een financiële bijdrage van het Oranjefonds werden op deze dag onder andere een nieuwe stoep aangelegd en een nieuwe schutting geplaatst. Daarnaast werd het nodige snoeiwerk verricht en werd een deel van het meubilair gerepareerd. Door het goede weer en de inzet van alle vrijwilligers kunnen de Scouts terugkijken op een zeer geslaagde activiteit. Deze actie is een voorbode van een grootschalig renovatieproject welk de tweede helft van dit jaar van start zal gaan. Hierbij zal het Scoutinggebouw flink gerenoveerd worden, waarbij onder andere het dak en het sanitair vervangen wordt en een extra groepslokaal zal worden aangelegd. Omdat dit renovatie project onmogelijk doorgang kan vinden zonder de steun van anderen zullen de Scouts hiervoor binnenkort diverse bedrijven en instellingen benaderen voor hun steun. Meer informatie over dit renovatieproject vindt u onder het kopje renovatie.

 
maandag, 17 juni 2013 15:37

Scouting Maria Goretti renoveert

Scouting Maria Goretti is sinds enige tijd druk bezig met een uitgebreid renovatieproject van haar Scoutinggebouw.
Op deze website vind je nu extra informatie over ons project en lees je hoe je ons kunt helpen!
Kijk bijvoorbeeld eens onder het kopje "Partnerprogramma", en steun ons door via onze site je online aankopen te doen!!

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 7 van 12


     

(c) Copyright Scouting Maria Goretti 2022