0029.jpg
Je bent hier: Home
dinsdag, 07 april 2015 17:13

Laat jij je uitdagen?


Scouting Maria Goretti heeft nog plek voor vrijwilligers! Leiding geven bij een leeftijdsgroep die je aanspreekt, meewerken om een kamp te organiseren of gewoon een klusje doen op het moment dat het je uitkomt. Zelfs als je je maar een uurtje per maand kunt inzetten, ben je voor Scouting al een supervrijwilliger!

Scouting Maria Goretti uit biedt kinderen en jongeren een actieve en uitdagende invulling van hun vrije tijd. De activiteiten die Scouting Maria Goretti doet zijn niet alleen leuk, maar ze dragen ook bij aan de persoonlijke ontwikkeling van kinderen en jongeren. Maar ook als vrijwilliger bij Scouting draait het om plezier en uitdaging, want met deze gave vrijwilligersklus ontwikkel jij ook jezelf. Daar heb je niet alleen wat aan bij Scouting, maar ook in je (toekomstige) werk of opleiding.

Met meer vrijwilligers kan Scouting Maria Goretti nog meer kinderen een plek binnen Scouting geven. Wil jij bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van kinderen en jongeren op een leuke en uitdagende manier? Dan kan je contact opnemen met Danny Heltzel, onze groepsbegeleider, via ons contact formulier of via email: groepsbegeleider (at) scoutingpey.eu

 
donderdag, 12 februari 2015 12:50

Vastelaovesbal 2015

Hier staan de foto's van het 'vastelaovesbal' van vrijdag 6 februari op het patronaat.

              

 
maandag, 29 december 2014 16:04

Bijdrage Scouting Nederland Fonds voor renovatieproject

De Commissie Financiering Renovatie heeft opnieuw een belangrijke sponsor gevonden voor het renovatieproject. Het Scouting Nederland Fonds steunt het renovatieproject met een bijdrage van maar liefst € 5000,- !!!

Het Scouting Nederland Fonds is onderdeel van Scouting Nederland en helpt Scoutinggroepen bij de uitvoering van projecten. Je kunt het fonds steunen door deel te nemen aan de Scoutingloterij of door donateur te worden.

Met het binnenhalen van deze bijdrage komt de start van het renovatieproject weer een stap dichterbij. De Commissie Renovatie verwacht hierover op korte termijn meer informatie naar buiten te kunnen brengen, dus houdt deze website in de gaten.

 
dinsdag, 28 oktober 2014 22:31

Jan Linders' Spek de Clubkas actie groot succes!

Afgelopen weken heeft Scouting Maria Goretti deelgenomen aan de "Spek de Clubkas" actie van Jan Linders. Naast de clubmunten die door de klanten van Jan Linders in onze buis zijn gedeponeerd, online zo veel mogelijk stemmen te werven én ons goed te promoten hebben wij een aanzienlijk aantal clubmunten verzameld. Op het einde van de actie werden deze clubmunten omgezet in euro's. In slechts vier weken hebben wij een bedrag opgehaald van  € 998.40!! Enorm trots zijn wij op iedereen die ons heeft meegeholpen dit mooie resultaat te behalen. Bedankt voor jullie steun en inzet!

 
zondag, 14 september 2014 18:51

Overvliegen 2014

Op 13 september vond wederom het jaarlijkse overvliegen plaats. Op deze dag gaan de oudste scouts van elke speltak over naar de volgende speltak. Dit jaar begonnen we de middag met een speurtocht door Pey. Onderweg moesten de groepjes verschillende posten langs, om hier opdrachten uit te voeren voor punten. Bij elke geslaagde opdracht kreeg men een stukje van een rebus mee, die later opgelost moest worden. Later deze middag vond het overvliegen zelf plaats, en gingen de oudste leden via een soort van brug naar hun nieuwe groep. Klik op het plaatje voor de foto's!

 
maandag, 16 juni 2014 11:19

QR Code tocht scouts

Zaterdag 14 juni gingen de scouts een QR-code tocht lopen. Een QR code is een soort streepjes code die informatie bevat, en snel te scannen is met een smartphone. Deze vierkante blokjes kom je steeds vaker tegen, en bevatten over het algemeen een adres voor een website. In dit geval bevatte de codes een vraag die men op lokatie moest beantwoorden, en een stukje route beschrijving naar de volgende code. Zodoende maakten we in 2 groepen een wandeling van ongeveer 5 kilometer.

        

 
woensdag, 11 juni 2014 21:32

Geocachen met de welpen

Op woensdag 11 juni zijn de welpen van Scouting Maria Goretti in het Kranenbroek een heuse geocache tocht gaan lopen. Geocaching is een modern spel waarbij je met behulp van een GPS apparaat op zoek gaat naar een "schat", ofwel een geocache. Onderweg kom je vaak de mooiste plekjes tegen, en moet er ook af en toe wat gepuzzeld worden. De welpen hebben vandaag na een wandeling van ongeveer 4 kilometer dan ook een echte cache gevonden. Klik op het plaatje om de foto's te bekijken.

       

 
dinsdag, 03 juni 2014 19:43

Faceboek actie Henders en Hazel

Zoals jullie natuurlijk weten zijn wij druk bezig met de voorbereidingen van een grote renovatie. Via deze weg wil ik graag jullie hulp vragen, voor een leuke actie.
Henders en Hazel (een woninginrichter) bestaat 10 jaar. Via een actie op Facebook geven zij maar liefst 10 x een cheque ter waarde van € 3000 weg! Daarvan kunnen wij natuurlijk de nodige inrichting voor kopen voor ons clubgebouw.

Wat moeten wij hiervoor doen? Kortweg gezegd, bijzonder weinig. Ik heb ons zojuist ingeschreven op de Facebookpagina van Henders en Hazel. De directe link van de actie vind je hier:

https://www.facebook.com/hendersenhazelnederland?sk=app_451684954848385&brandloc=DISABLE&app_data=from-87c88o

Klik op het juiste goede doel: Scouting Maria Goretti. Let op, er doen nog meer Scoutinggroepen mee aan deze actie. Staan wij aan het einde van de actie in de top 10 met meeste stemmen? Dan hebben wij dus één van de cheques gewonnen.

We willen iedereen dan ook verzoeken om te stemmen en het bericht zo vaak mogelijk te delen naar alle vrienden, kennissen of wie je dan ook in je Facebook-vriendenlijst hebt staan. Hoe meer stemmen, hoe groter de kans dat wij winnen!

Alvast bedankt voor jullie hulp!

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 6 van 12


     

(c) Copyright Scouting Maria Goretti 2022