0017.jpg
Je bent hier: Home
maandag, 14 september 2015 14:23

Renovatie - De laatste loodjes

De renovatie is, na vele uren werk, dan eindelijk volledig voltooid. Hier kunt u enkele foto's zien van de laadste loodjes en de nieuwe inrichting van het gebouw.

              

 
donderdag, 13 augustus 2015 12:04

Heropening Scouting gebouw

Op zaterdag 12 september is het zo ver: na de grootschalige renovatie wordt Scoutinggebouw ’t Patronaat feestelijk heropend. Wij nodigen jullie hierbij van harte uit om deze feestelijke opening met ons te vieren.
Voor leden en ouders is er vooraf nog een familiefietstocht welke u meeneemt door de geschiedenis van Scouting Maria Goretti. Instructies voor opgave zijn inmiddels per email verzonden.
Om 15:00u zal de officiële opening bij het Scoutinggebouw plaatsvinden, deze mag kosteloos door iedereen (dus ook niet-leden) worden bijgewoond. Hopelijk tot dan!

 

           

 
donderdag, 13 augustus 2015 16:53

Renovatie - Update 08-15

Langzaam maar zeker begint goed zichtbaar te worden dat er keihard gewerkt is aan ons gebouw. Hier nog een kleine update met enkele foto's van de voortgang. Bij de volgende reeks foto's zal de renovatie compleet zijn.

           

 
zaterdag, 04 juli 2015 16:17

Renovatie - Update 03-07-15

Ook met deze warme dagen word er flink gewerkt aan ons gebouw. 3 juli was een speciale dag, want deze dag werd het gebouw voorzien van een nieuw dak. Hier volgt weer een setje foto's waarbij je de voortgang goed kan zien.

             

 
zaterdag, 13 juni 2015 17:25

Renovatie - Update 13-06-15

Er word nog altijd hard gewerkt aan ons scouting gebouw. Hier volgen weer enkele foto's van de renovatie.

             

 
zaterdag, 13 juni 2015 17:07

Geocachen met de Welpen 10-06-15

Op deze zonnige woensdag avond zijn onze welpen gaan geocachen in de Doort. De GPS wees ons langs diversen punten de weg door dit mooie natuurgebied. Aankomen op het laatste punt werd er dan ook een geocache gevonden met wat lekkers als beloning. Hier enkele foto's van onze wandeling.

            

 
zaterdag, 09 mei 2015 21:55

Start sloopwerkzaamheden scouting gebouw

Op zaterdag 9 mei werd er gestart met het gedeeltelijk slopen van ons scouting gebouw. We gaan ervoor zorgen dat het grote werk straks kan beginnen. Zo maakten we alle muren leeg, haalden de oude verwarmingen weg, en nog veel meer! Klik op het plaatje voor enkele foto's van deze werkzaamheden.

        

Update 15-05-15
Nog enkele foto's toegevoegd van de voortgang van de sloopwerkzaamheden.

        

 
donderdag, 07 mei 2015 14:29

Renovatie Scouting Maria Goretti van start!

Zoals u al regelmatig in de media heeft kunnen vernemen is Scouting Maria Goretti al enkele jaren druk bezig met de voorbereiding van een grootschalig renovatieproject van scoutinggebouw ’t Patronaat, aan de Kerkstraat in Pey-Echt. Maar nu gaat het eindelijk van start!
Lees hier onder meer! (Klik op de foto of op "lees meer").

LET OP!  Vanaf 10 mei zullen de reguliere groepsbijeenkomsten plaatsvinden in een loods op het terrein van Jack Ruyters, gelegen op de kruising van de Pastoor Cramerstraat en de Schoolstraat in Pey. (Lees verder voor meer informatie).

             
Kees Bosman en Wim van Twist, besuursleden van Scouting Maria Goretti, met dhr. Timmermans van JRT Bouw bij het aangaan van de samenwerking voor het renovatieproject.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 5 van 12


     

(c) Copyright Scouting Maria Goretti 2022