0002.jpg
Je bent hier: Home
zaterdag, 04 juli 2015 16:17

Renovatie - Update 03-07-15

Ook met deze warme dagen word er flink gewerkt aan ons gebouw. 3 juli was een speciale dag, want deze dag werd het gebouw voorzien van een nieuw dak. Hier volgt weer een setje foto's waarbij je de voortgang goed kan zien.

             

 
zaterdag, 13 juni 2015 17:25

Renovatie - Update 13-06-15

Er word nog altijd hard gewerkt aan ons scouting gebouw. Hier volgen weer enkele foto's van de renovatie.

             

 
zaterdag, 13 juni 2015 17:07

Geocachen met de Welpen 10-06-15

Op deze zonnige woensdag avond zijn onze welpen gaan geocachen in de Doort. De GPS wees ons langs diversen punten de weg door dit mooie natuurgebied. Aankomen op het laatste punt werd er dan ook een geocache gevonden met wat lekkers als beloning. Hier enkele foto's van onze wandeling.

            

 
zaterdag, 09 mei 2015 21:55

Start sloopwerkzaamheden scouting gebouw

Op zaterdag 9 mei werd er gestart met het gedeeltelijk slopen van ons scouting gebouw. We gaan ervoor zorgen dat het grote werk straks kan beginnen. Zo maakten we alle muren leeg, haalden de oude verwarmingen weg, en nog veel meer! Klik op het plaatje voor enkele foto's van deze werkzaamheden.

        

Update 15-05-15
Nog enkele foto's toegevoegd van de voortgang van de sloopwerkzaamheden.

        

 
donderdag, 07 mei 2015 14:29

Renovatie Scouting Maria Goretti van start!

Zoals u al regelmatig in de media heeft kunnen vernemen is Scouting Maria Goretti al enkele jaren druk bezig met de voorbereiding van een grootschalig renovatieproject van scoutinggebouw ’t Patronaat, aan de Kerkstraat in Pey-Echt. Maar nu gaat het eindelijk van start!
Lees hier onder meer! (Klik op de foto of op "lees meer").

LET OP!  Vanaf 10 mei zullen de reguliere groepsbijeenkomsten plaatsvinden in een loods op het terrein van Jack Ruyters, gelegen op de kruising van de Pastoor Cramerstraat en de Schoolstraat in Pey. (Lees verder voor meer informatie).

             
Kees Bosman en Wim van Twist, besuursleden van Scouting Maria Goretti, met dhr. Timmermans van JRT Bouw bij het aangaan van de samenwerking voor het renovatieproject.

Lees meer...
 
dinsdag, 07 april 2015 17:13

Laat jij je uitdagen?


Scouting Maria Goretti heeft nog plek voor vrijwilligers! Leiding geven bij een leeftijdsgroep die je aanspreekt, meewerken om een kamp te organiseren of gewoon een klusje doen op het moment dat het je uitkomt. Zelfs als je je maar een uurtje per maand kunt inzetten, ben je voor Scouting al een supervrijwilliger!

Scouting Maria Goretti uit biedt kinderen en jongeren een actieve en uitdagende invulling van hun vrije tijd. De activiteiten die Scouting Maria Goretti doet zijn niet alleen leuk, maar ze dragen ook bij aan de persoonlijke ontwikkeling van kinderen en jongeren. Maar ook als vrijwilliger bij Scouting draait het om plezier en uitdaging, want met deze gave vrijwilligersklus ontwikkel jij ook jezelf. Daar heb je niet alleen wat aan bij Scouting, maar ook in je (toekomstige) werk of opleiding.

Met meer vrijwilligers kan Scouting Maria Goretti nog meer kinderen een plek binnen Scouting geven. Wil jij bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van kinderen en jongeren op een leuke en uitdagende manier? Dan kan je contact opnemen met Danny Heltzel, onze groepsbegeleider, via ons contact formulier of via email: groepsbegeleider (at) scoutingpey.eu

 
donderdag, 12 februari 2015 12:50

Vastelaovesbal 2015

Hier staan de foto's van het 'vastelaovesbal' van vrijdag 6 februari op het patronaat.

              

 
maandag, 29 december 2014 16:04

Bijdrage Scouting Nederland Fonds voor renovatieproject

De Commissie Financiering Renovatie heeft opnieuw een belangrijke sponsor gevonden voor het renovatieproject. Het Scouting Nederland Fonds steunt het renovatieproject met een bijdrage van maar liefst € 5000,- !!!

Het Scouting Nederland Fonds is onderdeel van Scouting Nederland en helpt Scoutinggroepen bij de uitvoering van projecten. Je kunt het fonds steunen door deel te nemen aan de Scoutingloterij of door donateur te worden.

Met het binnenhalen van deze bijdrage komt de start van het renovatieproject weer een stap dichterbij. De Commissie Renovatie verwacht hierover op korte termijn meer informatie naar buiten te kunnen brengen, dus houdt deze website in de gaten.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 5 van 12


     

(c) Copyright Scouting Maria Goretti 2020