0023.jpg
Je bent hier: Home
maandag, 11 april 2016 08:11

Installatie 04-2016

Afgelopen weekend werden alle "nieuwe" scouts in elke speltak geïnstalleerd. Als je geïnstalleerd bent mag je je volledige uniform dragen, en hoor je officieel echt bij je nieuwe groep. Bij deze plechtigheid worden de insignes en dassen gezegend door meneer pastoor, en worden deze na het afleggen van een belofte opgespeld en omgedaan.

             

 
maandag, 29 februari 2016 23:59

Paaseieren actie 2016

Namens de Explorers danken wij iedereen die onze actie gesteund heeft, en er op deze manier aan bijdraagt dat wij weer een heel seizoen Scouting activiteiten kunnen ontplooien.
Wij wensen iedereen prettige paasdagen toe! 
woensdag, 23 maart 2016 20:20

3000 euro voor Scouting Maria Goretti van ING Nederland Fonds

Beste scouts en ouders,

De afgelopen weken hebben jullie massaal gestemd op Scouting Maria Goretti voor een actie van het ING Nederland Fonds. Hiermee hebben we de tweede plaats behaald met een bijdrage van maar liefst 3000 euro! De opbrengst zal worden gebruikt om het buitenterrein op te knappen.
Bedankt aan iedereen die op ons gestemd heeft!

Scouting Maria Goretti

           

 
dinsdag, 13 oktober 2015 11:00

Jota-Joti 2015

Afgelopen weekend van 16 en 18 oktober vond er wereldwijd de JOTA plaats. Dit staat voor Jamboree On The Air. Scouts over de hele wereld gaan dan proberen om contact met elkaar te zoeken via radio zenders. Omdat we ook in het digitale tijdperk zitten, is er ook nog een JOTI, Jamboree On The Internet. Via diversen kanalen op internet word dan ook contact gezocht met andere groepen.
Omdat dit een bijzonder weekend is hebben we hier een speciale website voor. Hier kon je ons tijdens het weekend live volgen via webcams. Natuurlijk kun je altijd nog de foto's bekijken, en een filmpje dat het hele weekend in fragmenten samenvat.

Bezoek deze website op http://jota.scoutingpey.eu

           

 
maandag, 14 september 2015 14:25

Heropening gerenoveerde Scouting gebouw

Eindelijk is, na vele jaren voorbereiding, en uren lang klussen ons gerenoveerde scouting gebouw klaar. Dit werd op 12 september dan ook groots gevierd. Voor de ouders was er een fietstocht die hen door de geschiedenis van scouting Pey leidde. Het eindpunt was natuurlijk het vernieuwde gebouw. Hier vond de officiele opening plaats. Er werd zelfs een toespraak gehouden door een afgevaardige van de gemeente, en iemand van scouting Nederland. Na de opening kon het gebouw in groepjes bezichtigd worden d.m.v. een rondleiding. Ondertussen konden er op het terrein allerlei workshops gedaan worden. Ondanks het druilerige weer, was het een hele succesvolle dag!

              

 
maandag, 14 september 2015 14:23

Renovatie - De laatste loodjes

De renovatie is, na vele uren werk, dan eindelijk volledig voltooid. Hier kunt u enkele foto's zien van de laadste loodjes en de nieuwe inrichting van het gebouw.

              

 
donderdag, 13 augustus 2015 12:04

Heropening Scouting gebouw

Op zaterdag 12 september is het zo ver: na de grootschalige renovatie wordt Scoutinggebouw ’t Patronaat feestelijk heropend. Wij nodigen jullie hierbij van harte uit om deze feestelijke opening met ons te vieren.
Voor leden en ouders is er vooraf nog een familiefietstocht welke u meeneemt door de geschiedenis van Scouting Maria Goretti. Instructies voor opgave zijn inmiddels per email verzonden.
Om 15:00u zal de officiële opening bij het Scoutinggebouw plaatsvinden, deze mag kosteloos door iedereen (dus ook niet-leden) worden bijgewoond. Hopelijk tot dan!

 

           

 
donderdag, 13 augustus 2015 16:53

Renovatie - Update 08-15

Langzaam maar zeker begint goed zichtbaar te worden dat er keihard gewerkt is aan ons gebouw. Hier nog een kleine update met enkele foto's van de voortgang. Bij de volgende reeks foto's zal de renovatie compleet zijn.

           

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 4 van 12


     

(c) Copyright Scouting Maria Goretti 2020