0031.jpg
Je bent hier: Home
zondag, 02 juli 2017 12:29

Scouting Maria Goretti activiteit 2017

Op zaterdag 1 juli hadden we op Scouting de Maria Goretti viering. Dit is de afsluiter van weer een geweldig Scouting seizoen. Helaas is het oorspronkelijke programma aangepast vanwege het regenachtige weer. In plaats daarvan konden we in en om het gebouw in groepjes deelnemen aan 5 verschillende spellen/workshops.

            

 
zaterdag, 08 april 2017 19:45

Installatie 2017

Op vrijdag en zaterdag 7 en 8 april vond er bij bijna alle speltakken de installatie plaats. De nieuwe leden van de speltakken krijgen dan hun das en insignes, en horen dan officieel bij de groep. Op vrijdag avond kwam meneer pastoor op bezoek bij de explorers, waar hij alle insignes en dassen heeft gezegend. De explorers werden vervolgens geïnstalleerd. Op zaterdag begonnen de welpen hun dag eerst bij het kampvuur. Hier werden marshmallows, bananen en knakworstjes bij het vuur gemaakt. De scouts begonnen de middag met het havenspel. Op het einde van elke bijeenkomst volgde het officiële gedeelte, waarbij iedereen geïnstalleerd werd.

             

 
zondag, 19 februari 2017 14:34

Vastelaovesbal 2017

Hier staan de foto's van het vastelaovesbal van vrijdag 17 februari op het patronaat.

          

 
maandag, 26 september 2016 11:10

Overvliegen 2016

Op 24 september vond wederom het jaarlijkse overvliegen plaats. Op deze dag gaan de oudste scouts van elke speltak over naar de volgende speltak.
Klik op het plaatje voor de foto's!

              

 
dinsdag, 09 augustus 2016 13:30

Jubileumkamp Weert 2016

Zoals jullie allemaal al weten, viert Scouting Maria Goretti dit jaar het 70 jarige bestaan. Om dit extra te vieren hebben we een Jubileum kamp gehad in Weert. De laatste dagen waren alle speltakken aanwezig op het terrein in Weert, en hebben we samen genoten van dit feestje. In de middag was er een grote 6kamp, en in de avond hebben we lekker samen gebarbecued. Daarna werd de dag afgesloten met een hypnose show en sketches die door de speltakken zelf gemaakt waren.
Hier enkele foto's van dit super leuke kamp!

             

 
zondag, 17 juli 2016 14:38

Bever smurfen weekend

In het weekend van 9 juli hadden onze bevers een weekendje op scouting. Het thema was de smurfen. Grote smurf was weg en had toverdrank verstopt op ons terrein, en wij moesten daar op letten en voorkomen dat gargamel hem vond. Deze is langs geweest en heeft gelukkig niets gevonden. Grote smurf heeft zijn toverdrank weer opgehaald toen wij naar het dierenpark in Gangelt zijn geweest.

             

 
zaterdag, 02 juli 2016 17:17

Scouting Maria Goretti activiteit (Jubileum editie)

Vandaag vond de Scouting Maria Goretti activiteit (Jubileum editie) plaats. Voorafgaand aan het zomerkamp is dit de afsluiter van het scouting seizoen. Op het programma stond de running lunch (wandelen en eten). Hier enkele foto's van deze activiteit.

              

 
maandag, 25 april 2016 14:42

Leiding activiteit 23-04-16

De leiding maakt het hele jaar door diversen programma's voor onze jeugdleden. Maar 1x per jaar word er een activiteit georganiseerd voor de leiding zelf. Zaterdag 23 april was het zo ver, en ging de leiding een dagje er op uit. De dag begon met een stukje raften op de maas. Daarna volgde een heerlijke picknick in Valkenburg. Nadat we gegeten hadden gingen we te voet verder naar het centrum van Valkenburg waar we een moord moesten oplossen. Diversen plekjes werden nauwkeurig onderzocht, waarbij uiteindelijk de moordenaar bekend werd. We sloten de dag af met een lekkere Barbeque en een quiz.

              

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 3 van 12


     

(c) Copyright Scouting Maria Goretti 2020