0023.jpg
Je bent hier: Home
donderdag, 12 maart 2020 21:48

Update 18-03-20

Helaas kunnen wij dit jaar met de huidige maatregelen, definitief geen paaseieractie meer organiseren. Dit vinden wij erg jammer. We hopen dat we volgend jaar toch weer op uw steun kunnen rekenen!

12-03-20 Maatregelen m.b.t. corona virus

Beste (jeugd)leden en ouder(s)/verzorger(s),

Vanmiddag zijn vanuit het kabinet en RIVM verscherpte maatregelen aangekondigd voor Nederland omtrent de verspreiding van het coronavirus. Dit heeft ook invloed op onze vereniging.

Scouting Nederland adviseert alle Scoutinggroepen en -organisaties in Nederland om alle activiteiten tot en met 31 maart niet door te laten gaan. In het scoutingspel vindt veel fysiek contact plaats. Met dit besluit sluiten we aan bij het advies om sociale contacten in het algemeen sterk te beperken.

Als Scouting Maria Goretti zien we ons genoodzaakt om dit advies over te nemen voor alle speltakbijeenkomsten en andere scouting-gerelateerde activiteiten. Daarom zullen de speltakbijeenkomsten tot en met 31 maart niet doorgaan. Ook de poetsavond van 19 maart komt hiermee te vervallen.

De looptijd van de Paaseieractie van de Explorers wordt, zoals het er nu uitziet, sterk beperkt. Er zal overleg zijn met de Explorer-begeleiding over het al dan niet doorgaan van deze actie na 1 april (mits de maatregelen niet langer van kracht zijn).

We houden de berichtgeving voor de periode na 31 maart in de gaten en zullen u over het verdere verloop van het scoutingseizoen op de hoogte houden.

Voor vragen kunt u rechtstreeks contact opnemen met het bestuur. Hiervoor kunt u mailen met voorzitter (at) scoutingpey.eu

Met vriendelijke groet,

Debbie Herfs

Plaatsvervangend voorzitter Scouting Maria Goretti

 
zaterdag, 15 februari 2020 19:28

Vastelaovesbal 2020

Gisteren was het jaarlijkse Vastelaovesbal. Met prins Levi en prinses Maud voorop werd de hele avond vastelaovend gevierd. Ook Vastelaovesvereniging De Aester Sjaelen Uul met prins Chris I en jeugdprins Ayrton I kwamen nog langs voor dit fantastische feestje. Na optredens van alle speltakken, waar vrolijk werd gedanst op onder andere de banaan, sjuuf-trek en de pinguindans, werd een sjoanst verkleijdje van elke speltak uitgeroepen. Sneeuwpop Adelyn mocht de wisselbeker in ontvangst nemen.

            

 
zondag, 13 oktober 2019 20:47

Jota-Joti 2019

Het weekend van 18 t/m 20 oktober vind er wereldwijd de JOTA plaats. Dit staat voor Jamboree On The Air. Scouts over de hele wereld gaan dan proberen om contact met elkaar te zoeken via radio zenders. Omdat we ook in het digitale tijdperk zitten, is er ook nog een JOTI, Jamboree On The Internet. Via diversen kanalen op internet word dan ook contact gezocht met andere groepen.
Omdat dit een bijzonder weekend is hebben we hier een speciale website voor.

Bezoek deze website op http://jota.scoutingpey.eu

            

 
maandag, 23 september 2019 13:21

World cleanup day

Klik op de foto voor het verhaal en de foto's.

            

 
maandag, 23 september 2019 13:14

4Scouts hike Vaals

Op 14 september hebben de scouts van Pey mee gedaan aan de 4Scouts hike te Vaals.

Op deze mooie warme dag gingen  scouts en staf  totaal 75 personen van start voor een hike van ongeveer 15 km door het mooi heuvelland, we liepen door Duistland, België en Nederland.

Voor ons was het de eerste keer dat we hierbij aanwezig waren, maar we hebben weer nieuwe technieken en mensen leren kennen. Het was voor herhaling vatbaar hopelijk kunnen we volgende jaar weer meedoen. We bedanken de organisatie  van deze activiteit voor hun werk.

            

 
donderdag, 25 april 2019 13:13

Installatie Bevers

Samen met onze ouders zijn we op verkenning gegaan door Hotsjietonia. Daarna hebben we schilderijtjes gemaakt van de figuren die leven in Hotsjietonia.
Het was erg gezellig en leerzaam! Na onze ontdekkingstocht hebben we alle nieuwe leden geïnstalleerd.

            

 
maandag, 25 maart 2019 12:03

Insigne werk scouts

Vandaag (23 maart) hebben de scouts hun insigne werk ingeleverd. Bij het insigne werk zaten ook enkele bakinsignes tussen. Die scouts hadden mooie baksels thuis gemaakt en meegenomen. Na eerst wat pionieren hebben we hier lekker van kunnen genieten !!

            

 
dinsdag, 22 januari 2019 15:39

Wij zijn op zoek naar jou!

Voor onze vereniging zijn we op zoek naar extra mensen. Wij zijn op zoek naar een secretaris, algemeen bestuurslid, groepsbegeleider, voorzitter of speltak leider.
Denk je dat een van deze functies misschien voor jou is weggelegd? Bekijk dan hier de functie profielen.

Functieprofiel Algemeen Bestuurslid

Functieprofiel Groepsbegeleider

Functieprofiel Secretaris

Functieprofiel Speltakleiding

Functieprofiel voorzitter

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 11


     

(c) Copyright Scouting Maria Goretti 2019