0003.jpg
Je bent hier: Home
maandag, 08 maart 2021 11:27

Paaseieren actie 2021

Ook dit jaar zullen de Explorers van Scouting Maria Goretti weer hun paaseierenactie houden!
Helaas zullen wij i.v.m. corona niet meer langs de deuren trekken zoals gebruikelijk, maar bezorgen wij enkel op bestelling.

De paaseieren konden tot 29 maart online besteld worden. Na uw bestelling zal u een digitaal betaalverzoek ontvangen.

U kunt ervoor kiezen om de paaseieren zelf op een door u gekozen tijdstip op te halen op het scoutingterrein (Kerkstraat 9a). Mocht het door u gekozen tijdstip al bezet zijn dan zullen wij u een voorstel doen voor het eerstvolgende beschikbare tijdvak.
26-03-21 tussen 18.30u en 20.30u,
27-03-21 tussen 10.00u en 16u,
02-04-21 tussen 18.30 en 20.30u,
Of 03-04-21 tussen 10.00u en 16.00u.

U kunt de paaseieren ook laten bezorgen in Pey, Slek, Hingen en Schilberg!
De gekookte en gekleurde paaseieren kosten 0,30 cent per stuk!

LET OP! Online bestellen is nu niet meer mogelijk. Paaseieren die reeds besteld waren, worden wel nog rondgebracht, of klaar gezet om op te halen.

Namens de Explorers willen wij iedereen bedanken die onze actie steunt en er op deze manier aan bijdraagt dat wij weer een heel seizoen vol Scouting activiteiten kunnen verzorgen.

Met vriendelijke groet,
Explorers scouting Maria Goretti Pey

 
woensdag, 03 maart 2021 16:10

Scouting Maria Goretti en het coronavirus - update 1 maart

Beste leden, ouders(s), verzorger(s),

Vorige week, op dinsdag 23 februari, was er weer een persconferentie van de demissionair minister-president inzake het Corona-virus. Nederland is de komende tijd nog grotendeels in lockdown, toch zijn er ook per 3 maart enkele versoepelingen aangekondigd.
Scouting Nederland heeft al naar aanleiding van de persconferentie van 2 februari in haar landelijk beleid aangegeven dat de fysieke groepsbijeenkomsten onder bepaalde voorwaarden weer doorgang mogen gaan vinden.

Vanuit Scouting Maria Goretti hebben we met het zicht op de nieuwe versoepelingen opnieuw gekeken naar onze groep en naar de wensen van onze jeugd- en kaderleden.

We willen jullie dan ook langs deze weg informeren dat dat er weer fysieke groepsbijeenkomsten opgestart zullen gaan worden vanaf 3 maart.
De speltakleiding zal jullie informeren wanneer de eerste fysieke groepsbijeenkomst zal gaan plaatsvinden en welke afspraken hiervoor zullen gelden.

Voor vragen kunt u contact opnemen met het bestuur via voorzitter (at) scoutingpey.eu 

Met vriendelijke groet,

Debbie Herfs

Plaatsvervangend voorzitter
Scouting Maria Goretti Pey

 
zaterdag, 06 februari 2021 19:39

Scouting Maria Goretti en het coronavirus - update 2 februari

Beste leden, ouders(s), verzorger(s),

Afgelopen dinsdag, 2 februari, was er weer een persconferentie van de minister-president inzake het Corona-virus. Nederland is de komende tijd nog grotendeels in lockdown.

Scouting Nederland heeft naar aanleiding van deze

Lees meer...
 
zaterdag, 15 februari 2020 19:28

Vastelaovesbal 2020

Gisteren was het jaarlijkse Vastelaovesbal. Met prins Levi en prinses Maud voorop werd de hele avond vastelaovend gevierd. Ook Vastelaovesvereniging De Aester Sjaelen Uul met prins Chris I en jeugdprins Ayrton I kwamen nog langs voor dit fantastische feestje. Na optredens van alle speltakken, waar vrolijk werd gedanst op onder andere de banaan, sjuuf-trek en de pinguindans, werd een sjoanst verkleijdje van elke speltak uitgeroepen. Sneeuwpop Adelyn mocht de wisselbeker in ontvangst nemen.

            

 
zondag, 13 oktober 2019 20:47

Jota-Joti 2019

Het weekend van 18 t/m 20 oktober vind er wereldwijd de JOTA plaats. Dit staat voor Jamboree On The Air. Scouts over de hele wereld gaan dan proberen om contact met elkaar te zoeken via radio zenders. Omdat we ook in het digitale tijdperk zitten, is er ook nog een JOTI, Jamboree On The Internet. Via diversen kanalen op internet word dan ook contact gezocht met andere groepen.
Omdat dit een bijzonder weekend is hebben we hier een speciale website voor.

Bezoek deze website op http://jota.scoutingpey.eu

            

 
maandag, 23 september 2019 13:21

World cleanup day

Klik op de foto voor het verhaal en de foto's.

            

 
maandag, 23 september 2019 13:14

4Scouts hike Vaals

Op 14 september hebben de scouts van Pey mee gedaan aan de 4Scouts hike te Vaals.

Op deze mooie warme dag gingen  scouts en staf  totaal 75 personen van start voor een hike van ongeveer 15 km door het mooi heuvelland, we liepen door Duistland, Belgi├ź en Nederland.

Voor ons was het de eerste keer dat we hierbij aanwezig waren, maar we hebben weer nieuwe technieken en mensen leren kennen. Het was voor herhaling vatbaar hopelijk kunnen we volgende jaar weer meedoen. We bedanken de organisatie  van deze activiteit voor hun werk.

            

 
donderdag, 25 april 2019 13:13

Installatie Bevers

Samen met onze ouders zijn we op verkenning gegaan door Hotsjietonia. Daarna hebben we schilderijtjes gemaakt van de figuren die leven in Hotsjietonia.
Het was erg gezellig en leerzaam! Na onze ontdekkingstocht hebben we alle nieuwe leden geïnstalleerd.

            

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 12


     

(c) Copyright Scouting Maria Goretti 2020